25.8.10

Några dagars kvick summering

Har börjat skola nu, jag tror, och jag hoppas på att de cirka fyra fem personerna jag hade något gemensamt med fortfarande vill prata med mig i framtiden, de var trevliga mot mig och var intresserade av att veta om det riktiga norrland, och jag berätta med inlevelse och pain, det var väldigt uppskattat och leende fick man som pris. Vi kom överens över att man inte kunde bete sig lika mycket som idiot när man är ute här i hufvudstaden. I alla fall inte vara lika full här. Men man far ut så sent så det är svårt att förhindra detta.

Skolan jag går på var visst den bästa folkhögskolan som finns här, de jag pratade med hade kämpat jättehårt för att få komma in och behövt vänta flera år. Då glider jag in där och tror att det inte är något speciellt. De hatar mig också för jag fick lägenhet. Men jag skall bli vänner med dem på fritiden också då i alla fall två av kvinnorna bjöd med mig ut i helgen, men jag har inte tagit deras nummer än, känns så snuskigt att fråga om folks nummer. Men jag får ta mig i kragen.

Nästa vecka skall jag segla, denna vecka skall vi grilla, och bli ännu mer vänner, jag är väldigt nervös för det, jag försöker att tänka på helt andra saker så jag inte skall bli helt död av stress.

Idag var ännu en "lär känna dag" men jag missade den, jag fick ha migrän, men jag kostade på mig det, för igår mina damer och herrar fick jag mina möbler, en säng som tar upp halva rummet, och ett gammaldasgs skrivbord, och en stol. Allt är i svart. Tack till mckie för han hjälpte mig att bäre och bygga, och tack till turken som hjälpte till också.

Träffade en av mina grannar igår, hon var väldigt trevlig, och jag fick reda på att hon bodde granne med mig, musikintresserad och hon springer ut och röker hela tiden, så man får väl socialisera där ute antar jag.

Men i alla fall så missade jag denna dag för när jag hade svettats klart och byggt resten ensamt med kornetto i telefon så ville jag ju provsitta stolen, det gjorde jag, men det var inte det som tog upp min tid. Jag låg tyst i sängen och kände att min rygg mådde bra för första gången på snart en vecka, jag låg tyst och lyssnade personen som spelade ledsen akustisk musik någonstans här på våning ett.

Nu skall jag Emil och Mckie äta järpar och mandelpotatis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar