1.6.11

Inte så mycket

Ännu en natt av mardrömmar som gör att jag vaknar av att jag typ vevar mot Kornelia. Eller jag tror då att hon sade det imorse före hon stack och jobbade, eller så då drömde jag det också. Kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde om denna natt, men andra nätter har det varit att folk slår mig och att jag inte kan ge tillbaka, eller att någon tar mina saker ifrån mig. Det är en markant förbättring än för någon vecka sedan då jag typ några dagar i rad drömde om att döda människor på olika sätt och i min dröm var jag lite james fucking bond och hade rätt att mörda.


Litecool Flicka fjorton bild på sig själv med webkamera.



Fick förresten min goodiebag idag där jag skall prova på några varor, kommer inte ihåg vilka det var nu, men skall väl skriva om dem sedan antar jag. Har fått mina kuponger från Samson där jag skall vara testpilot för någon rysk yogurt och sedan recensera den. Har redan recenserat grönsaksmix från findus, vilket jag inte blev nöjd med, så vi reklamerade skiten och fick femtio kronor från dem. Lätt värt!

Var ute igår också, en helt otrolig sak att jag faktiskt orkade, det blev att besöka söderkällaren och försöka ha det trevligt. Någon svarthårig man (gay eller ej i dunno) limmade sig fast på mig och diskuterade politik och filmer till en början sedan så ville han tvinga med mig till hans bord för att jag skulle socialisera mer. Då fick jag snilleblixten att skylla på fyllda njurar och besökta klosetten. Efter det smög jag längst väggarna för att inte behöva stifta bekantskap mer före jag drog hem. Emilinn lyckades få på sig en sjuttonårig som hade långt stripigt hår och såg ut att ha South Park som sin favoritserie, men då gav hon sitt första fejknummer någosin, jag är stolt!

1 kommentar:

  1. Saknar er redan ! <3 Kul att du börjat blogga typ btw :). Ikväll ska vi dricka öl, och då ska jag såklart tänka på dig ! ^^

    SvaraRadera